R A M Fountain Upgrade

520 RAM fountain icon

This project was the reconstruction of the reflecting pool at the Royal Alberta Museum/ Government House grounds. To bring the reflecting pool up to current standards a complete chlorination system heeded to be added. We placed a “folly” in the forested area of the park as the pump house, echoing the circular motif of the […]

St. Nicholas School, Reception Area Renovation

St. Nicholas School, Reception Area Renovation.

The reception area of a school is the first impression. This design sought to convey openness and an inviting atmosphere. Floor to ceiling glazing makes up the walls giving a clean and uninterrupted view from inside and out of the area. Materials are primarily laminated structural glass, steel studs and drywall to create a transparent […]

Archbishop O’Leary High School, Resource Centre

Archbishop O’Leary High School, Resource Centre

The resource centre was an equivalent replacement for the library. It was envisioned as an area to encourage student interaction and learning without the restrictive standards of a library. Here students are able to congregate in specially placed seating to do group assignments, work together or as individuals. Also available is a quiet area for […]